Review-Ivatherm

"Pff... Ivatherm din nou?!"
Calm down, girls! Cu toate ca au aparut in ultima vreme destule postari despre aceste produse, pe mine nu ma veti vedea despachetand nici un colet cu minunatii. Nu am participat la Campania WOM Ivatherm, dar m-am gandit ca nu ar fi rau sa-mi spun si eu parerea despre aceste produse, avand in vedere faptul ca le folosesc de mai bine de jumatate de an.
Mi-au fost recomandate de o prietena si mi-am zis ca merita sa le incerc, mai ales ca ma confrunt cu acneea si nimic nu ma multumea pana in momentul acela. Bineinteles, nu ma asteptam la minuni (nici nu a fost cazul), dar de cand le folosesc imi este mult mai usor sa tin sub control starea pielii mele. De la inceput, mi-am cumparat mai multe produse... asa, ca sa lucreze "in echipa".

Apa termala Herculane-100ml sau 200ml

Mi-am cumparat varianta de 200ml, bineinteles ca s-a terminat de mult.
Desigur, are o descriere care ar incanta pe oricine, insa cum v-am spus si mai sus nu va asteptati la minuni. Cu toate acestea mi-a lasat o impresie foarte buna. Nu am observat o imbunatatire vizibila, dar calmeaza si racoreste intr-un mod extrem de placut si poate fi folosita pentru fixarea machiajului. Vara, poate fi prietenul de nadejde al oricui.
Concluzie: I'm lovin' it!!! *data viitoare cand merg la farmacie trebuie sa o cumpar din nou.







Akne-Syt, crema pentru piele grasa cu probleme-30ml

O folosesc inainte sa aplic fondul de ten, pentru ca imi place aspectul matifiat pe care il ofera. Intra-adevar, ar fi mult mai simpla aplicarea fondului de ten pe o baza mult mai hidratata, dar la mine functioneaza mai bine asa.
Uneori, imi place sa o folosesc seara, dupa ce imi fac infuzie cu ceai de musetel, cand porii sunt deschisi, crema fiind absorbita mai in profunzime.
Concluzie: Imi place si o voi cumpara iar si iar, pana cand ma voi plictisi si voi fi in cautarea unei creme si mai bune.



Crema pentru ten gras cu tendinta acneica-30ml

Initial, am folosit aceasta crema in locul celei mai sus prezentata. M-a multumit si aceasta, pot spune ca sunt foarte asemanatoare ca si consistenta, dar Akne-Syt provoaca o foarte usoara usturime atunci cand o aplic pe zonele cu acnee, ceea ce imi da impresia ca este mai eficienta, de aceea am renuntat sa o mai folosesc si pe aceasta.
Concluzie: Imi place, insa din moment ce am gasit un inlocuitor la fel de bun, am renuntat sa o mai cumpar.





Gel spumant purifiant pentru piele sensibila mixta sau grasa-200ml

Il folosesc cu mare placere dimineata si seara. Are un miros fresh care imi place muuult! Nu face o spuma abundenta dar e ok din punctul acesta de vedere. Am senzatia ca pielea mea este foarte curata dupa ce il folosesc.
Concluzie: Buuun! Am sa-l mai cumpar daca nu gasesc un inlocuitor mai accesibil la pret.






Crema pentru piele sensibila asociata cu roseata si scuame-40ml

Hmm.. am fost reticenta la inceput pentru ca are o consistenta destul de grasa si imi era frica sa nu-mi astupe porii, cauzandu-mi alte "surprize", dar am constatat ca mi-a ajutat mult zonele de piele descuamata si deshidratata din cauza Brevoxyl-ului.
Pe ambalaj scrie ca ar fi o foarte buna baza de machiaj, insa la mine nu a functionat. Imi lasa tenul lucios si cu tot cu fondul de ten aratam ca un globulet de Craciun:D.
Concluzie: ..mi-a placut si nu prea. Per total cred ca e o crema buna, dar sunt eu prea speriata sa o folosesc :)).


Fond de ten fluid pentru piele sensibila-30ml

Am nuanta 2, dar se pare ca nu este potrivita pentru tenul meu. Culoarea da in portocaliu, nu se uniformizeaza si are un miros ciudat. Nu e deranjant, dar parca miroase a medicamente.
Am folosit jumatate de tub, dar am sa-i mai dau o sansa la vara, poate atunci se va potrivi mai bine nuanta. Daca nici atunci nu va functiona.. asta e, nu e pentru mine.
Concluzie: nu imi place!


Per total, sunt multumita de produsele lor, iar daca ar fi si preturile putin mai mici ar fi ideal!

0 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire